Over mijzelf

 
Mijn naam is Philip Brommer, personal trainer en eigenaar van Among Strong. Mijn bedrijf geeft mij elke dag de mogelijkheid om bezig te zijn met wat ik het liefst doe; het begeleiden van mensen en hen helpen doelen te bereiken. 
 
Deze passie komt door de ontwikkeling die ik zelf heb doorgemaakt. Op de middelbare school was ik een verlegen en introverte jongen, tot ik de fitness branche leerde kennen. Doormiddel van kracht en cardiotraining kreeg ik meer energie en meer spiermassa, hierdoor ging ik vele malen beter in mijn vel zitten. Naast het feit dat het mij meer energie gaf, gaf het mij ook een enorme confidence boost.
 
Al van jongs af aan heb ik een drive voor sporten. De keuze voor een opleiding na de middelbare school was dan ook vrij makkelijk. Ik zou voor het CIOS kiezen. Op het CIOS heb ik mij ontwikkeld tot een gecertificeerde personal trainer. Na mijn opleiding heb ik mijn NASM (National Academy of Sports Medicine) behaald en mijn Leefstijl- en Vitaliteitsadviseur.


Door meerdere jaren werkzaam te zijn geweest in diverse fitnesscentra heb ik mijn eigen visie ontwikkeld op het gebied van beweging en voeding. 
 
Wekelijks kom ik mensen tegen die moeite hebben om te beginnen met sporten of de drive niet kunnen vinden om te blijven sporten, maar wel graag gezond willen worden, voelen en eruitzien. Mijn ambitie is om deze mensen te ondersteunen in het leren bewegen, het bijbrengen van een gezonde leefstijl en bewust te maken van voedingspatronen. 
 
Daarnaast geloof ik in dat personal training meer is dan alleen mensen in het zweet laten werken. Ik ben dan ook graag meer dan alleen de personal trainer of coach, ik motiveer maar kan ook luisteren en heb goeie communicatieve vaardigheden. Tijdens een personal trainingstraject bouw je een band op, het is dan ook belangrijk dat er een klik is. 

 Wilt u graag beginnen met sporten en weet u niet goed hoe of waar, of vindt u het moeilijk om gemotiveerd te blijven sporten?

Ik nodig u graag uit voor een gratis intake gesprek om voor u de mogelijkheden te bespreken.