Aanbod

Bootcamp

Bij de bootcamp ligt de focus op conditie en kracht, waarbij je werkt aan je algemene fitheid. Geen les is hetzelfde waardoor je wekelijks opnieuw geprikkeld word. Ook worden de lessen zo georganiseerd dat je op ieder niveau kan meedoen. Bij Among Strong vinden wij het belangrijk dat je blessure vrij kan blijven sporten, wij hameren en focussen dan ook op een correcte uitvoering en de juiste techniek. Geïnteresseerd geraakt? Zie dan het lesrooster via de onderstaande link. 

(Locatie: Havinghastraat 66J, Alkmaar)

BBB

BBB staat voor buik, billen en benen. In deze les train je dus een uur lang de bovenstaande drie spiergroepen. De les is low-impact dus geen gespring en weinig hardlopen. Vaak zijn dit de grootste twee obstakels voor mensen om te beginnen, dus dit is een hele mooie kans om in te stappen. Tijdens deze training werk je aan het versterken van je spierkracht en je spieruithoudingsvermogen. Geïnteresseerd geraakt? Zie dan het lesrooster via de onderstaande link.


(Locatie: Havinghastraat 66J, Alkmaar) 

CrossHIIT

CrossHIIT is een combinatie van crossfit en High Intensity Interval Training. Tijdens deze les zal je in een korte tijdsduur een hoge inspanning leveren, een perfecte training voor mensen die zichzelf graag uitdagen. Het is een dynamische les waarin je alle componenten van het fit worden aan het trainen bent. Uiteenlopend van krachtoefeningen tot aan duursporten en van powerliften tot aan kettlebell oefeningen. Geïnteresseerd geraakt? Zie dan het lesrooster via de onderstaande link.

(Locatie:  

Havinghastraat 66J,

 Alkmaar)