Aanbod van de groepslessen

Bootcamp

Bij onze bootcamp staat de nadruk op het verbeteren van conditie en kracht, wat bijdraagt aan je algehele fitheid. Geen enkele les is hetzelfde, waardoor je elke week opnieuw wordt uitgedaagd. De lessen zijn zorgvuldig georganiseerd, zodat deelnemers van elk niveau kunnen meedoen. Bij Among Strong hechten we veel waarde aan blessurevrij sporten, daarom leggen we sterk de nadruk op een correcte uitvoering en de juiste techniek. 

(Locatie: Havinghastraat 66J, Alkmaar)

BBB

BBB staat voor Buik, Benen en Billen - onze gerichte trainingssessies zijn ontworpen om deze key areas te versterken en vorm te geven. Ontwikkel een strakkere buik, slankere benen en stevigere billen met onze doelgerichte oefeningen, aangepast aan jouw fitnessniveau. Kies voor een krachtige en effectieve workout die je lichaam vormt en je zelfvertrouwen vergroot. (Locatie: Havinghastraat 66J, Alkmaar) 

CrossHIIT

CrossHIIT is een combinatie van crossfit en High Intensity Interval Training. Tijdens deze les zal je in een korte tijdsduur een hoge inspanning leveren, een perfecte training voor mensen die zichzelf graag uitdagen. Het is een dynamische les waarin je alle componenten van het fit worden aan het trainen bent. Uiteenlopend van krachtoefeningen tot aan duursporten en van powerliften tot aan kettlebell oefeningen.

(Locatie:  Havinghastraat 66J, Alkmaar)

Kickboksen 

Bij het kickboksen trainen we variƫrend van stoot- en traptechnieken tot effectieve verdedigingstechnieken. Of je nu een ervaren vechtsporter bent of net begint, onze lessen zijn ontworpen om aan te passen aan verschillende niveaus, waardoor iedereen kan profiteren van de uitdagende, energieke sfeer. Ontwikkel niet alleen fysieke kracht, maar ook mentale weerbaarheid terwijl je werkt aan je coƶrdinatie, snelheid en
uithoudingsvermogen.


(Locatie:  Havinghastraat 66J, Alkmaar)

Circuit Training 

Bij onze Circuit Training wisselen we kracht, conditie en functionele oefeningen af in een roterend systeem. Herhaling van deze oefeningen staat centraal, waardoor meetbaar wordt of je sterker, fitter en flexibeler wordt. Deze les is toegankelijk op elk niveau, of je nu al in topvorm bent en specifieke oefeningen wilt verbeteren, of net begint in de fitnesswereld.

(Locatie:  Havinghastraat 66J, Alkmaar)

Bedrijfsbootcamp 

Bij onze bedrijfsbootcamps ervaren ondernemers niet alleen de focus op kracht, conditie en teamwork, maar ook een unieke gelegenheid om de bedrijfscultuur te versterken. Deze bootcamps zijn ontworpen voor alle niveaus van conditie en ervaring. Het is niet alleen een investering in de gezondheid van je team, maar ook in de onderlinge banden binnen je bedrijf. Werk samen aan een sterker, gezonder en meer verbonden bedrijf. Ontdek hoe onze bedrijfsbootcamps niet alleen fysieke kracht bevorderen, maar ook teamspirit versterken, wat resulteert in een gedreven en veerkrachtige organisatie 


(Locatie:  Havinghastraat 66J, Alkmaar)