Aanbod

Bootcamp

Bij de bootcamp ligt de focus op conditie en kracht, waarbij je werkt aan je algemene fitheid. Geen les is hetzelfde waardoor je wekelijks opnieuw geprikkeld word. Ook worden de lessen zo georganiseerd dat je op ieder niveau kan meedoen. Bij Among Strong vinden wij het belangrijk dat je blessure vrij kan blijven sporten, wij hameren en focussen dan ook op een correcte uitvoering en de juiste techniek. Geïnteresseerd geraakt? Zie dan het lesrooster via de onderstaande link. 

(Locatie: Bergermeer Alkmaar)

BBB

BBB staat voor buik, billen en benen. In deze les train je dus een uur lang de bovenstaande drie spiergroepen. De les is low-impact dus geen gespring en weinig hardlopen. Vaak zijn dit de grootste twee obstakels voor mensen om te beginnen, dus dit is een hele mooie kans om in te stappen. Tijdens deze training werk je aan het versterken van je spierkracht en je spieruithoudingsvermogen. Geïnteresseerd geraakt? Zie dan het lesrooster via de onderstaande link.


(Locatie: Bergermeer Alkmaar) 

Kickfun

Bij de kickfun train je aan je conditie en techniek. Je kan je frustraties eruit werken en je zorgen even opzij zetten doordat je focus ergens anders ligt. Gedurende het uur leer je met een juiste techniek stoten en trappen te combineren. Deze les is gefocust op recreatieve sporters, waarbij plezier hoog in het vaandel staat. Geïnteresseerd geraakt? Zie dan het lesrooster via de onderstaande link.
(Locatie: Bergermeer Alkmaar)